Better Than Foods Makaron Konjac Spaghetti 385 g BIO
Makaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Opis
Better Than Foods Makaron Konjac Spaghetti 385 g BIO
Składniki: woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy nasycone: 0 g
- Węglowodany: 0 g
- w tym cukry: 0 g
- Błonnik: 4 g
- Białko: 0,2 g
- Sól: 0 g
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.
Informacja alergenna: Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ, OWIES i SIARCZYNY
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron
przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.