Mąka kokosowa BIO 500 g (Pięć Przemian)
Mąka kokosowa to wysuszony i zmielony miąższ orzecha kokosowego, z którego wcześniej wytłoczono olej.
Opis
Mąka kokosowa BIO 500g
Mąkę kokosową można używać:
- jako składnik do wypieków ciast i ciastek, pieczywa, naleśników, biszkoptów itp.,
- jako zagęszczacz do zup i sosów, jogurtów, lodów, koktajli mlecznych i owocowych,
- jako panierkę, posypkę do potraw i deserów oraz dodatek do musli,
- w kuchni azjatyckiej i hinduskiej
- Mąka może być spożywana przez osoby wrażliwe na gluten i inne alergie pokarmowe, diabetyków,
- wegan, wegetarian.
- Produkt bezglutenowy.
Składniki: Odtłuszczony suszony miąższ kokosowy BIO 100%
- Wartość energetyczna: 1778 kJ / 425 kcal
- Tłuszcz: 13 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
- Węglowodany: 20 g
- w tym cukry: 17 g
- Błonnik: 37 g
- Białko: 20 g
- Sól: 0,16 g
Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu , szczelnie zamknięte.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.