Producent
Cena
-
od
do
Mąka Bananowa BIO 200 g (Bio Planet)
Ekologiczna mąka bananowa powstaje w wyniku zmielenia plantanów, czyli warzywnych bananów zielonych.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 48 godzin
Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowego z żurawiną 500 g
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 48 godzin
Zakwas chlebowy BIO 15 g (Vitam)
Zakwas VITAM doskonale nadaje się jako zastępnik płynnych zakwasów chlebowych. Jedna saszetka preparatu wystarcza na 1 kg wypieku.
Dostępność: brak towaru
Guma Guar 100% Pure Powder 227 g (Now Foods)
Pochodząca z mało znanej fasoli guar, guma guar jest środkiem zagęszczającym powszechnie stosowanym podczas pieczenia z mąki pełnoziarnistej, która zazwyczaj nie rośnie z powodu braku glutenu.
Dostępność: brak towaru
Mąka kasztanowa bezglutenowa BIO 250g (Bio Planet)
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 48 godzin
Mąka kokosowa BIO 250 g (Pięć Przemian)
Mąka kokosowa to wysuszony i zmielony miąższ orzecha kokosowego, z którego wcześniej wytłoczono olej.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 48 godzin
Mąka kokosowa BIO 500 g (Pięć Przemian)
Mąka kokosowa to wysuszony i zmielony miąższ orzecha kokosowego, z którego wcześniej wytłoczono olej.
Dostępność: brak towaru